fbpx

Pokret #1od5miliona poziva Gorana Vesića da javno objasni narodu gde su nestali ukrasi sa bandera kojima se prethodnih godina dičio.

Glavni grad zemlje “ekomonskog tigra”, na veliko iznenađenje, ovu Novu godinu dočekaće samo polovično okićen. Naviknuti na Vesićevu euforiju povodom praznika, pitamo se šta se dogodilo i zbog čega ove godine Beograd ne sija kao prethodnih.

Da nije možda ipak kriza, a ne “tigar”? Je li se to Vesić malo zaigrao proteklih godina, pa napravio toliki deficit da ove godine u ogoljenom budžetu grada nema novca ni za njegovu omiljenu zimsku čaroliju? Ili je u pitanju sve to zajedno sa nedostatakom struje bez koje novogodišnji ukrasi ne mogu da sijaju, a što je poslednjih dana postala tabu tema?

Narod treba da zna zašto nema ukrasa, odnosno ko mu je uništio javno preduzeće Elektro-privredu Srbije uvlačeći u njega svoje nestručne kadrove.

Vesića pozivamo da kaže gde su ukrasi, a sve ostale funkcionere SNS-SPS koalicije da javno priznaju da su zemlju koja je izrodila jednog čarobnjaka struje (Nikolu Teslu), uspeli da ostave bez iste.

Foto: unsplash.com/Matteo Kutufa


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

December 22, 2021