fbpx

Novi mađioničarski trik predsednika opštine Majdanpek, Dragana Popovića, je u najavi.

Mađioničar Popović je za samo godinu dana uspeo da učini da Toplana na drvnu sečku u Majdanpeku, koju je toliko dugo najavljivao – naprosto nestane.

Od obećanja da će zbog kotla na drvnu sečku Majdanpečani imati grejanje 24 sata, ostao je samo pokvareni kotao, koji je umalo eksplodirao zbog nestručnog rukovanja ili, kako kaže Popović, “zbog fabričke greške”.

Ta fabrička greška je Majdanpek koštala oko 80 miliona evra.

Ali, Majdanpečani, budite bez brige, Popović je najavio novi trik!

Ovog puta je to Toplana na biomasu, u vrednosti projekta od 1,4 milijarde evra.
I ovog puta naš mađioničar najavljuje grejanje od 24 sata, a plašim se da je suština tog njegovog trika ista – da Majdanpek bude i ove godine (po ko zna koji put po redu) bez grejanja.

Bez sumnje, Popović je vrlo talentovan mađioničar. On je još 2009. godine učinio da 660.000 dinara nestane iz budžeta Opštine i pojavi se na njegovom računu.
Tada je sam sebi uplaćivao solidarnu pomoć opštine, a deluje da je poslednjih godina ipak Toplana ta koja je najpogodnija za razne trikove.

Nema dileme da će nečiji radijatori biti topli ove zime, ali to neće biti radijatori Majdanpečana.

Najverovatnije će to biti radijatori predsednika opštine i našeg najvećeg mađioničara, Dragana Popovića, s obzirom da on i ne živi u Majdanpeku, pa ne mora brine o snabdevanju toplotnom energijom iz Toplane.

Pitam se samo da li ovaj mađioničar učestvuje i u triku “nestajanja planine Starice” koju je započela kineska kompanija ZiJin…

Autor teksta: Martin Bežinarević, odbornik SO Majdanpek i kopredsednik pokreta #1od5miliona


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

June 27, 2022