fbpx

Puštanje u prodaju, a potom povlačenje iz iste kućnih testova na kovid-19, pokazuje da Srbijom upravljaju “korona profiteri”, koji čak i nesreću uzrokovanu epidemijom koriste za pljačkanje naroda.


Pošto se premijerka Ana Brnabić, gostujući sinoć na TV Pink, čudila kako su se kućni testovi uopšte i našli u državnim apotekama jer, kako tvrdi, nisu dobili odobrenje od Agencije za lekove i medicinska sredstva, i najavila njihovo povlačenje iz prodaje, Pokret “1 od 5 miliona” je pita:

Po svemu sudeći, neko od vas je i na ovaj način pokušao da opljačka narod koji je na udaru korone. Bolesnim ljudima koji ne mogu da izdrže višesatno čekanje ispred ambulanti, podvalili ste kućne testove koji zapravo nisu za kućnu upotrebu. Istovremeno ste drastično podigli cenu PCR testova. Profitirate na račun bolesnih ljudi, isto kao što ste radili na početku epidemije kada ste maske koje danas mogu da se kupe i za 4 dinara po komadu tada naplaćivali tridesetostruko više.

Pokret “1 od 5 miliona” zahteva od Vlade Republike Srbije da pod hitno vrati pare svim ljudima koji su prevareni da kupe kućne testove na koronu. Ne samo što se igraju sa životima ljudi, već ih i bolesne pljačkaju. Zato će Ana Brnabić, Zlatibor Lončar i njihovi saučesnici u istoriji Srbije biti upisani pod sramnom “titulom” – korona profiteri.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

December 21, 2020