fbpx

To što će država Srbija morati da plati Miškoviću 30 miliona evra odštete, jeste nauk šta se desi kada “najbolji student prava u istoriji Srbije” pokušava da bude i policajac i tužilac i sudija. Nažalost, tu svoju igrariju tešku 30 miliona evra, neće “pravnik” Aleksandar Vučić platiti iz svog džepa, nego iz džepova svih građana Srbije.

Podsetimo da je na predstavi zvanoj “Hapšenje Miškovića” i “Rat tajkunskoj mafiji” Vučić izgradio svoj rejting te 2012. godine. Cenu tog njegovog predizbornog dizanja rejtinga, građani Srbije plaćaju danas, i to čak 30 miliona evra.Još gore, cenu nepoznavanja prava “najboljeg studenta prava”, plaćaju građani Srbije mnogo više od tih 30 miliona. Tako je pretprošle godine Srbija na ime kazni i penala morala da plati 190 miliona evra, što je četiri puta veći iznos od budžeta Ministarstva za zaštitu životne sredine! I to dok se Srbija davi u zagađenju! Slično je i u prethodnoj godini, a u tekućoj je planiran još veći iznos za kazne i penale, verovatno zato što je unapred zaračunata i suma od 30 miliona evra odštete Miškoviću.

Zbirno, za poslednjih 10 godina, čak milijardu evra je bačeno na kazne i penale zbog sudskih sporova koje je izgubio “najbolji student prava”. Svaki građanin ove zemlje moraće da izvuče novčanik i plati to što nam neznalice vode državu.

Pokret “1 od 5 miliona” poziva građane da ne dozvole dalje rasipanje naših para. Neznalice u trci za rejtingom su nam za deceniju ojadili državu, istanjili novčanike i ceh svojih igranki nama ispostavljaju kroz veće poreze, veće akcize, veće cene. Ajmo ljudi da 3. aprila stavimo tačku na to!


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

March 25, 2022