fbpx

Udruženje #1od5miliona ovim putem obaveštava javnost da će protest u subotu, 21.12. biti prijavljen zbog bezbednosti građana koji već godinu dana učestvuju u protestima #1od5miliona u Beogradu.


Iako je Ministarstvo unutrašnjih poslova dokazalo, svojim ne činjenjem po pitanju lica koje je davilo Srđana Markovića, da radi isključivo u korist Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučić, poručujemo da ćemo predstojeći protest prijaviti policiji kako bi osigurali bezbednost građana koji sa nama šetaju već godinu dana učestvuju u protestima #1od5miliona u Beogradu.

Prethodne subote, par automobila je krenulo ka koloni i odbijalo da se uputi alternativnim ulicama, već su se ustremili direktno ka građanima.

Prethodna dva protesta smo upozorili Nebojšu Stefanovića na to šta se dešava kada policija ne radi svoj posao. Hoće li biti potrebno da neko pogine da bi policija identifikovala napadača? Da li je MUP u službi naroda ili SNS-a?

Tražimo da se Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasi po pitanju napadača ili će za dalje akcije biti odgovoran direktno Nebojša Stefanović.

Afera Krušik dokaz je da Stefanović ne poštuje zakonske i moralne norme, stoga pozivamo građane da nam se pridruže u subotu na protestu u 18 časova na Platou ispred Filozofskog fakulteta, zato što samo ljudi na ulici mogu da smene i Stefanovića koji nam ugrožava bezbednost svakog dana, i sve ostale plagijatore, lopove, kriminalce i ubice sa vlasti.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

December 17, 2019