fbpx

Prošlogodišnju šetnju #1od5miliona posvećenu godišnjici od ubistva Olivera Ivanovića, građani su završili ispred zaključanih vrata Hrama Svetog Save, a večeras ćemo ući u Hram i mirno upaliti sveće u čast jednom velikanu.Pozivamo vas da večeras dođete i mirno i dostojanstveno upalite sveću u Hramu za Olivera i sačuvate ga od zaborava.

Šetnja za Olivera Ivanovića krenuće u 18 časova, večeras, sa Platoa ispred Filozofskog fakulteta i završiti kod Hrama Svetog Save.


Pre tačno godinu dana Pokret #1od5miliona organizovao je šetnju za Olivera Ivanovića, ali su vrata Hrama Svetog Save ostala zaključana za građane, plato ispred Hrama „ostao je bez struje”, a pored ožalošćenih građana su vršene tonske probe za sutrašnji nastup Vučića i Putina.


Večeras će se protestna kolona takođe završiti ispred Hrama Svetog Save, ali će ovaj put njegova vrata biti širom otvorena za sve građane koji budu želeli da uđu, upale sveću i još jednom se podsete velikog Olivera Ivanovića.


Godinu dana bilo je potrebno da nam se otvore vrata Hrama, zato ćemo večeras podsetiti sve, ali i Olivera Ivanovića, da se mi vodimo njegovim rečima: Nas je ipak više.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

January 18, 2020