fbpx

Hajka na Pokret #1od5miliona i građane na ulici ne jenjava od strane informer i glasila Aleksandra Vučića.


Zašto nas napadate ako ti protesti ne postoje ili kako vi lažete isto kao i naši bivši saborci da 200-300 ljudi šeta na protestu?

Zašto smo tema vaših fabrika laži ako Pokret 1 od 5 miliona nema podršku u javnosti i na ulici.

Tražimo od policije, konkretno dela ga javni red i mir, koji je bio prisutan na šetnji i ostao do kraja iste, da se oglasi i javno istupi sa time da li je na šetnji za Olivera Ivanovića bilo bilo kakvih incidenata ili je ovo samo medijska propaganda Dragana J Vučićevića i Aleksandra Vučića.

Nakon vašeg prosipanja laži posetili smo Hram i od obezbeđenja dobili odgovor da je zapravo problem bio u elektronskom sistemu koji kontroliše vrata, a da je kvar nastao u potpunosti nevezano za sinoćnu šetnju koja je prošla bez ijednog incidenta, dostojanstveno i mirno.

Podsetićemo da su nam prošle godine vrata Hrama bila zaključana zato što je Aleksandar Vučić hteo da ih iskoristi u svoje bolesne propagandne svrhe.

Dragane Vučićeviću pljuješ po čoveku koji je ubijen zbog tvoje medijske hajke, da li zaista nemaš ljudskosti i dostojanstva ili je Oliver Ivanović tolika pretnja Aleksandru Vučiću čak iako više nije sa nama?


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

January 19, 2020