fbpx

Građani Vrbasa javljaju – zaostale naknade za novorođene bebe u opštini Vrbas su konačno isplaćene!

Zahvaljujući neodustajanju aktivista i odbornika Lokalne alternative iz Vrbasa, zahvaljujući javnom istupanju i solidarisanju sa Vrbašanima čemu je i “1 od 5 miliona” dao doprinos, zahvaljujući i medijima koji su prenosili, 600 porodica u opštini Vrbas konačno je ostvarilo svoje pravo na pomoć za novorođenu bebu.

Predsednik opštine Predrag Rojević je pokazao da je najbolji učenik i primer radikalsko-naprednjačke škole, jer oni razumeju samo jezik pritiska i pobune.

Zahvaljujem se svima koji su prepoznali ovu temu i problem. Zahvaljujem se svima koji su delili na mrežama. Zahvaljujem se slobodnim medijima, a pre svega slobodnim odbornicima opozicije. Zatim građanima Vrbasa i okoline koji su izvršili pritisak, pobunili se i time dokazali da čak i pobuna na društvenim mrežana može da pomogne i da je to prvi korak u pritiskanju vlasti da radi u interesu svih građana. U ovakvim teškim uslovima za rad opozicije i slobodnih novinara, u uslovima kada vlast po svaku cenu građane želi da drži u stanju potpune anesteziranosti od bilo kakve pobune, ovaj pritisak javnosti nije pobeda, već način i put kojim svi treba da krenemo zajedno i ujedinjeni. Ne možemo da kažemo kraj, jer je ovo početak.

Filip Martin, član Predsedništva Pokreta “1 od 5 miliona”


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

September 24, 2021