fbpx

Pokret “1 od 5 miliona” zahteva od nadležnih organa da utvrdi i procesuira one koji su naručili štampanje i one koji su odštampali “poternice” kojima se poziva na linč urednica “Podrinskih” Isidora Kovačević, a kojima je od jutros preplavljen Šabac.

Osnovano sumnjamo da iza ovog sramnog oglašavanja lova na glave urednice Podrinskih i drugih pojedinaca, stoje šabački naprednjaci pod komandom gradonačelnika Aleksandra Pajića. To je, podsetimo, isti onaj Pajić koji je svoju službenu škodu dao za razvoženje batinaša koji su letvama i čekićima mlatili goloruke ljude na blokadi puta 27. novembra. Kada ne razvozi batinaše, Pajić crta i distribuira poternice za ljudima koji iznose istinu o njegovim kriminalnim radnjama.

Sramna “poternica” dokaz je i da Pajić sa svojim razbojnicima nije uspeo da letvama, čekićima, pretnjama i drugim pritiscima zastraši i ućutka nezavisne novinare i sve one koji iznose istinu, pa sad pribegava javnim pozivima za odstrel. Smatraćemo ga lično odgovornim ukoliko se bilo šta desi ljudima koje je stavio na “poternicu”, i tada neće biti dovoljno velikog čekića iza kojeg se može sakriti.

Još jednom pozivamo policiju i tužilaštvo da pod hitno reaguju, a ne da služe kao saučesnici u razbojništvu šabačkih naprednjaka.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

December 17, 2021