fbpx

Kandidatkinja za narodnu poslanicu liste “Grupa građana: 1 od 5 miliona” Sofija Nedeljković pozvala je danas građane da putem aplikacije FISI prijave svaku izbornu nepravilnost koju uoče, kako bi se na kraju izbornog procesa tačno znalo “ko je i gde krao”.

Tokom posete Novom Sadu u sklopu predizborne kampanje, Sofija Nedeljković kazala je da decenijama unazad svi pričaju o izbornim krađama, trgovini glasovima, bugarskim vozovima, ucenama birača i vođenju funkcionerske kampanje. S druge strane, skoro niko da nešto konkretno i uradi kako bi se sve te izborne nepravilnosti ispratile, popisale na jednom mestu i procesuirale.

“Zato je Pokret ‘1 od 5 miliona’ napravio aplikaciju Za fer i slobode izbore (FISI) i pozivamo građane da preko računara ili telefona odu na www.fisi.rs i prijave svaku izbornu nepravilnost koju uoče tokom izbornog procesa i samog izbornog dana. Tako svaki građanin može da kontroliše ove izbore, a sve nepravilnosti imaćemo na jednom mestu. Znaćemo tačno ko je i gde krao i varao”, kazala je Nedeljković.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

June 16, 2020