fbpx

Uspeli smo! Nakon što je Pokret “1 od 5 miliona” obelodanio da su parking mesta ispred Dečje klinike u Tiršovoj uzurpirali državni organi, a da roditelji koji dovoze bolesnu decu nemaju gde da ostave vozilo, i nakon pritiska koji smo izvršili sa građanima, gradska vlast je poklekla: parking mesta ispred bolnice danas su vraćena građanima! Dodatno, uspeli smo da nateramo Gorana Vesića da za sopstvenu vlast kaže da je nenormalna u bahata.

Naime, lepo je što je, saopštavajući odluku o vraćanju parking mesta, Goran Vesić priznao da “nije normalno” da na mestu na kojem roditelji iz čitave Srbije dovoze bolesnu decu, parking mesta okupiraju ljudi koji sede po kancelarijama državnih organa. Time je Goran Vesić priznao da njegova vlast nije normalna, jer je upravo njegov JKP Parking servis ta mesta prethodno oteo od građana i dao “ljudima koji sede po kancelarijama”.

Rekao je Goran Vesić i da je dosadašnja raspodela parking-mesta bila “klasični primer bahatog ponašanja” i time priznao ono što svi već znamo – da je vlast koju on predstavlja “klasični primer bahatog ponašanja”, jer opet – nije raspodelu parking mesta pravio neki neidentifikovani objekat, već njegov Parking servis.

Dakle, Goran Vesić je sam priznao da je vlast Srpske napredne stranke nenormalna i bahata. No, to priznanje i naknadno izigravanje ispravljača krivih drina po TikToku neće ga abolirati od odgovornosti za sve nenormalnosti i bahatosti koje je ova vlast pod njegovom palicom načinila Beogradu.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

October 4, 2021