fbpx

Najavljeno snižavanje cenzusa na 3% nema za cilj samo održavanje na aparatima Vučićevih omiljenih “opozicionara”, već je to i opasan režimski plan uvođenja neonacističkog vođe Gorana Davidovića Firera u Skupštinu i radikalizacije Srbije.

To je potvrdio i sam Firer, lider zabranjenog Nacionalnog stroja, svojim povratkom u Srbiju i najavom učešća na izborima.

Pokret #1od5miliona ponovo ukazuje na to da Vučićevih 3% nemaju za cilj demokratizaciju političkog života u Srbiji, kako režim lažno pokušava da predstavi. Iza tog bacanja prašine u oči narodu, stoji podmukli plan ozvaničavanja Firera i drugih ultradesničarskih strašila na srpskoj političkoj sceni.

Njihov cilj je jasan – upostavljanje nove garniture opskurnih “političara” zaduženih za trovanje javnosti ksenofobijom, mržnjom i generisanje konflikata. Naspram njih, Vučić bi delovao kao umiveni evropejac, glas razuma i slamka spasa za koju se Srbija drži da ne potone na dno ludila. Već više puta upotrebljena matrica gebelsovske SNS mašinerije, po mehanizmu – režim pali, režim gasi.

Pokret #1od5miliona staće na put i ovoj režimskoj podmetačini. To će biti još jedan naš cilj – da ne dozvolimo Firerima, Vacićima i ostalim režimskim projektima da uđu u parlament.

Ponavljamo: naš glavni cilj je da unesemo Bojkot i Sporazum sa narodom u Skupštinu. Toga se Vučić najviše i plaši. Zato protiv nas – koje ne drži u svojim fiokama – podmeće svoja strašila. Poručujemo mu: svoja strašila neka ostavi pred svojom kućom, jer niti je Srbija njegova njiva niti su građani ove zemlje vrane.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

February 6, 2020