fbpx

Kandidata za odbornika opozicione liste MOŽE I DRUGAČIJE, Dragana Trujića, napao je sin kuma doskorašnjeg predsednika opštine Majdanpek Dragana Popovića – Popa, Nikola Vladić.

Trujić je juče u toku dana sedeo u rodnom Donjem Milanovcu sa sinom u kafiću, kada mu je prišao Vladić rečima: “Ukoliko se još jednom slikaš sa tvojima iz MOŽE I DRUGAČIJE ja ću te ubiti.”

Vladić je Trujiću prišao, pretio rukom i unosio se u lice ponavljajući pretnju. Trujić je istog trenutka uradio lekarski pregled i slučaj prijavio policiji.

Grupacija MOŽE I DRUGAČIJE hitno poziva nadležne institucije da reaguju i stanu u zaštitu Trujića, a Srpsku naprednu stranku u Majdanpeku pozivamo da osudi ovaj napad i sankcioniše Vladića.

Mi se zalažemo za Majdanpek koji je dom svih njegovih meštana, a ovaj potez aktivista naprednjaka je direktna posledica targetiranja opozicionih aktivista i kreiranja atmosfere sezone lova na opoziciju.

Podsećamo da ovo nije prvi put da neko iz lokalne vlasti u Majdanpeku maltretira opozicione aktiviste. Elvira Toskić Jovanović, tadasnja zamenica predsednika opštine, je ukrala mobilni telefon doktoru Marku Raduloviću, dok su aktivisti naprednjaka pretili barjacima.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

March 12, 2022