fbpx

Petar Đurić, sin slikara Ljubiše Đurića koji je preminuo 2020. godine zbog manjka respiratora u Zemunskoj bolnici, je pružao podršku jedinoj opozicionoj listi u Majdanpeku – MOŽE I DRUGAČIJE.


Đurić je ispred zgrade Opštine Majdanpek kazao da daje punu podršku jedinoj opozicionoj listi MOŽE I DRUGAČIJE i pozvao Majdanpečane da na lokalnim izborima zaokruže broj 3.

,,Ukoliko zaista volite Majdanpek kao što ga ja volim. Kao što ga voli moja familija koja je živela i koja živi u Majdanpeku. Glasaćete za listu MOŽE I DRUGAČIJE broj 3. “, rekao je Đurić i dodao da će njegova porodica uvek biti tu da pomogne svom gradu.

Đurić je izneo tvrdnje da je grad Majdanpek planiran za rušenje do 2029. godine zbog potreba rudnika i napomenuo da Majdanpek moramo odbraniti kao što je cela Srbija branila Gornje Nedeljice.

“Ukoliko želite da Majdanpek NE nestane. Ukoliko želite da Mjadanpek živi i dalje. Da ga razvijamo, da vratimo duh Majdanpečana i da vratimo institucije. Glasajte za listu MOŽE I DRUGAČIJE, broj 3”, ponovio je Đurić ispred zgrade Opštine Majdanpek.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

March 21, 2022