fbpx

„Leskovac je grad u kojem jedna sijalica košta 60 evra, a njeno održavanje čak 340 evra, ali i grad koji plaća održavanje svog gradonačelnika, osuđivanog nasilnika“, rekao je Martin Bežinarević, jedan od predstavnika Pokreta „1 od 5 miliona“.

Bežinarević, koji je kandidat za narodnog poslanika na izbornoj listi „Grupa građana: 1 od 5 miliona“, istakao je da dok Leskovčani papreno plaćaju jednu sijalicu javne rasvete firmi Keep light, dotle u selu pored meštani nemaju nikakvo ulično osvetljenje, nemaju pijaću vodu, nemaju asfaltirani put.

„To i ne čudi, s obzirom na to da Leskovcem upravlja čovek koji je pucao u svoju ženu, koji seksualno uznemirava svoje zaposlene i koji je dokazano izvršio malverzacije u iznosu od 13 miliona a presudom vrati samo 50.000 dinara“, kazao je.

Zato, naveo je Bežinarević, Srbiji je potrebna četvrta grana vlasti koju predlaže “1 od 5 miliona”, sastavljena od stručnjaka koje biraju direktno građani – da kontroliše i obuzda bahate, i podseti na odgovornost one koji su zaboravili da je imaju.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

June 10, 2020