fbpx

Srđan Marković iz Pokreta #1od5miliona danas je na konferenciji za medije istakao da su prave patriote iz Pokreta #1od5miliona, a da gangster Bata Gašić šalje svoje davitelje na organiatore protesta.Marković iz pokreta #1od5miliona danas je na konferenciji za medije izneo podatke koje je taj pokret dobio od, kako je naveo, pravih patriota “koji mogu biti iz policije, vojske ali i BIAe”.


On navodi da je baš na godišnjici obeležavanja prvog protesta u Kruševcu gangster Bratislav Gašić poslao svoje batinaše i davetilje od koji ga je jedan i napao.


“Te prave patriote koje časno rade svoj posao i ne žele da budu zloupotrebljena lica ili, kao u ovom slučaju, pripadnici BIAe.”, naveo je Marković i dodao “da su prave patriote iz Pokreta #1od5miliona, a ne Vučićeve metle, zavetnici, Miša Vacić…”


Marković je izjavio da je potvrđeno da je lice koje ga je davilo Tomislav Cicvarić, radnik BIA-e, te upitao da li je naređenje za njegovo davljenje došlo od gangstera Bratislava Gašića i Aleksandra Vučića.


“Vučiću, da li je ovaj davitelj tvoj? Zašto si dozvolio njegovo zapošljavanje ako ne možete da ga kontrolišete, Ili je naređenje došlo pravo od tebe?”, upitao je on.


On je dalje naveo da Vučićev Miša Vacić nije imao pred kim da govori u Vranju na mitingu pa je uz pomoć policije i autobusa doveo Rome. Marković je istakao da građani traže da znaju ko je platio te autobuse i policijske automobile.


“Ono što nas zanima jeste da li je ovaj autobus i policijski automobil plaćen da bi i Miša Vacić, Vučićeva metla, mogao da priča i pređe tih 3%?”, upitao je Marković.


Srđan Marković je pozvao na naredni protest #1od5miliona u subotu koji će obeležiti godišnjicu od ubistva Olivera Ivanovića.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

January 15, 2020