fbpx

Udruženje #1od5miliona danas na Konferenciji za novinare ispred Prekršajnog suda poručilo Vučiću – karijeru ćeš završiti u Specijalnom sudu za organizovani kriminal, Obradović dokaz da je tužilaštvo korumpirano.


Udruženje #1od5miliona danas je organizovalo Konferenciju za novinare ispred Prekršajnog suda u Ustaničkoj ulici povodom lažne abolacije predsednika Aleksandra Vučića studenata uhapšenih 16. marta kojima se sada sudi.

Na Konferenciji obratio se jedan od organizatora protesta Srđan Marković koji je rekao da je ovo poznato još od 2017. da “tužilaštvo radi po potrebi. “

“Ovo je neuspeli pokušaj zastrašivanja koji za cilj ima da smetnemo sa uma Sinišu Malog, Nebojšu Stefanovića, Aleksandra Obradovića i aferu Krušik” poručio je Marković.

Marković je dodao da odgovornost za hapšenja 16. marta jedini ima Dragan Bujošević koji je dozvolio da policija uđe u zgradu Radio televizije Srbije i na taj način stvori atmosferu nasilja koje nije bilo jer su građani “mirno protestovali unutar zgrade.”

“Zašto se tužilaštvo ne bavi nasiljem koje su jedino pokazali pripadnici žandarmerije u zgradi RTS-a” upitao je on.

Sva ova suđenja sada po Markovićevim rečima je “magla” koja služi da se zamagli slučaj Aleksandra Obradovića koji je pokazao da je tužilaštvo korumpirano i da ne radi kako treba, a da iza svega stoji direktno predsednik Aleksandar Vučić.

“Poručujem tužilaštvu i Aleksandru Vučiću koji stoji iza svega ovoga da cela njegova kriminalna banda i kamarila koji uzurpiraju institucije od naroda završiti u onoj zgradi tamo” zaključio je Marković.

Marković je rekao kada bude bila odlobođena zemlja i oslobođen sistem Vučiću i njegovoj bandi biće suđeno u zgradi Specijalnog suda, i to za organizovani kriminal.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

November 18, 2019