fbpx

Odbornik SO Majdanpek i kopredsednik Pokreta #1od5miliona, Martin Bežinarević, ponovo će na sud sa zamenicom predsednika opštine Majdanpek, Elvirom Jovanović, nakon što je viši sud u Negotinu poništio prvostepenu presudu koja je bila u korist Bežinarevića.

Elvira Toskić Jovanović, zamenica predsednika opštine Majdanpek, tužila je Bežinarevića za “klevetu i povredu časti” nakon što je on izneo navode o mogućim malverzacijama kabineta predsednika opštine Majdanpek sa izgradnjom fabrike drvne sečke i rekonstrukcijom Toplane u Majdanpeku.

“Sud u Majdanpeku je ostao nepristrasan i surovo objektivan u celom postupku, samim tim je i doneo takvu, prvobitnu, odluku. Elvira bi da brani svoju čast, ali nisam joj tu čast ja oduzeo, već njene pogrešne odluke”, rekao je Bežinarević i naveo da je ovo primer da postoje “časne i nepristrasne sudije, ali da postoje i oni koji su u okovima partije”.

“Na kraju dana, Elvira će imati još jednu priliku da se suoči sa mnom, s obzirom da je više puta odbila političke duele i debate. Ja pozivam javnost da 27. jula dođe u sud u Majdanpeku i prisustvuje ovom suđenju. Možda tada Elvira ima hrabrosti da se i pred građanima opravda”, zaključio je Bežinarević.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

June 23, 2022