fbpx

Kopredsednik pokreta #1od5miliona i nosilac jedine opozicione liste u Majdanpeku “MOŽE I DRUGAČIJE”, Martin Bežinarević, danas je bio na suđenju u Osnovnom sudu u Majdanpeku, a nakon što je zamenica predsednika opštine Majdanpek Elvira Toskić Jovanović podnela prijavu protiv Bežinarevića za, navodno, urušavanje ugleda.

Bežinarević je, ispred zgrade osnovnog suda u Majdanpeku, izjavio da je njegov cilj iznošenje istine na videlo, koliko god ona bila teška i neprijatna za pripadnike lokalne vlasti.

“Ovo je samo još jedan primer političkog progona koji je naprednjacima vrlo poznat. Na ovaj način nas neće zastrašiti. Majdanpečani imaju pravo da znaju istinu”, rekao je Bežinarević i dodao da će uvek biti tu za one koji nisu u mogućnosti da govore za sebe!

“Ja sam uvek tu, u prvim redovima. Kad zatreba ispred kordona, a kad zatreba u sudnici. Tu sam umesto svih onih koji nisu u mogućnosti da se bore ali jesu doživeli nepravdu”, zaključio je Bežinarević.

Zamenica predsednika opštine Majdanpek Elvira Toskić Jovanović podnela je prijavu protiv Martina Bežinarevića zbog navodne porede ugleda i časti, a nakon što je Bežinarević izneo navode da je 400 miliona dinara planiranih za rekonstrukciju toplane u Majdanpeku jednostavno “nestalo”.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

March 3, 2022