fbpx

Jedna od najvećih tragedija koja se za vreme režima naprednjaka u Majdanpeku dogodila, jeste ta što su ukinuli nekadašnjeg giganta Radio-televiziju Majdanpek.

Malo je poznato da je upravo u Majdanpeku bila otvorena jedna od prvih lokalnih radio-televizija, dok su majdanpečke štampane novine nekada uredno izveštavale meštane o svim lokalnim dešavanjima.

Međutim, neko ko ne ume da se izražava i nema šta pametno da kaže, za bilo koji oblik medija, ni ne vidi potrebu za tim medijima.

Tako ni Dragan Popović ni Elvira Jovanović, doskorašnji predsednik opštine i njegova zamenica, nisu videli značaj lokalne televizije, pa su je i ugasili.

To ih je spasilo i duela koji bi imali sa predstavnicima jedine opozicione liste u Majdanpeku MOŽE I DRUGAČIJE.

Već dve godine pozivam Popovića i Jovanovićku na duel koji bi se uživo emitovao na dostupnim kanalima – po njihovom izboru, kako bismo raspravili krucijalne probleme grada. Ali, nažalost, njihov kukavičluk je uvek bio veći od odgovornosti prema građanima koji ih plaćaju, pa su tako i izbegavali bilo kakav format u kome nema nameštenih pitanja.

Čak ni sada, u toku izborne kampanje, doskorašnji predsednik opštine Majdanpek i njegova zamenica nemaju hrabrosti za bilo kakvu debatu o problemima i o samoj opštini Majdanpek, zato što znaju da je takva debata za njih unapred izgubljena.
Elvira Jovanović imala je samo jedan “duel” sa mnom, ali nažalost van očiju javnosti. Taj duel desio se upravo u sudnici Osnovnog suda u Majdanpeku zato što je doskorašnja zamenica tužila mene nakon što sam izneo podatke o malverzacijama sa budžetom opštine i pitao gde su završile pare građana namenjene za rekonstrukciju Toplane.

Želim da iskoristim ovu priliku da još jednom javno pozovem Dragana Popovića i Elviru Jovanović da pokažu da im je stalo do opštine Majdanpek i njenih meštana, ukoliko im je uopšte i stalo, i pristanu na politički duel sa mnom kao predstavnikom jedine opozicione grupacije u Majdanpeku.
Isključivo je u korist stanovnika opštine da čuju šta predstavnici vlasti i opozicije imaju u planu i šta su do sada uradili.

U suprotnom će kukavičluk predstavnika naprednjaka u Majdnapeku biti nedvosmislen pokazatelj koji broj na lokalnim izborima narod treba da zaokruži.

Ukoliko naprednjaci nemaju s čime da izađu na duel, nakon skoro deceniju vladavine, svaki meštanin opštine Majdanpek treba i mora da zaokruži broj 3 na lokalniim izborima!
Vlast koja se plaši duela sa opozicijom nije vlast, već lutkarsko pozorište!

Autor: Martin Bežinarević, kopredsednik pokreta #1od5miliona


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

March 19, 2022