fbpx

Udruženje #1od5miliona neće prijaviti ni naredni protest #1od5miliona policiji jer policija još uvek nije identifikovala napadača na Srđana Markovića, iako su organizatori prošle subote dali još jednu šansu organima MUP-a da se oglase.


Podsećamo da je Srđan Marković napadnut pre 14 dana, na godišnjicu protesta #1od5miliona u Srbiji, prilikom čega ga je lice koje je navodno privedeno davilo ispred zgrade Vlade Srbije.

Isto tako podsećamo da je #1od5miliona dao rok od tri dana nakon napada da, ukoliko policija ne identifikuje i ne procesuira napadača na Srđana Markovića, ali i na snimatelja Nemanju Ristića, neće prijavljivati protest.

Na godišnjici protesta prošle subote, 7.12, organizatori su dali policiji još jedan rok, do petka.

Ovo je 54. protest #1od5miliona na Platou subotom, a drugi koji neće biti prijavljen policiji, dok su svi ostali uredno prijavljivani.

Pošto policija, na čelu sa Nebojšom Stefanovićem, ne može i ne želi da obezbedi građane u protestnoj koloni i ne radi svoj posao, ni naredni protest neće biti prijavljen policiji, a njihov posao organizatori i građani preuzeće u svoje ruke.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

December 13, 2019