fbpx

Izvor: danas.rs

Umesto što se besramno hvali novom najavom podele 40.000 paketa penzionerima, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bolje da momentalno tim ljudima vrati pare koje im je, zajedno sa svojim šefom Vučićem, otimao pune četiri godine koliko je trajala ozakonjena pljačka penzija, ocenio je danas Pokret 1 od 5 miliona.

Kako navode, za četiri godine, penzionerima je zbirno oteto oko 660 miliona evra.

2Otet im je novac za koji su ceo život mukotrpno radili, da bi starost dočekali iole dostojanstveno. Em što im je režim to dostojanstveno oteo, em ih sad dodatno gazi, pokušavajući da ih potkupi “besplatnim” paketima. I to baš pred izbore! Nisu to besplatni paketi, gospodine Vučeviću, već su ih naši penzioneri debelo pretplatili! Svakom od njih očerupali ste po 48 penzija, a sada im od tih njihovih para “poklanjate” litar mleka, kilo brašna, paštetu i rolnu toalet papira – ne treba njima takva milostinja, već da im vratite ono što ste im oteli“, navodi 1 od 5 miliona u saopštenju.

Oni naglašavaju da će, promenom ove vlasti, svaki dinar penzionerima biti vraćen, i to sa kamatom.

„To je jedna od osnovnih programskih tački Pokreta, za čiju realizaciju ima para u budžetu Srbije. Ponavljamo: 660 miliona evra je glavnica duga penzionerima, što je neznatno više od svote koju ovaj režim hoće da potroši na stadione. Ne može država trošiti na stadione dokle god otima i duguje pare onima koji su je svojim rukama gradili, i na to se obavezujemo“, poručuje 1 od 5 miliona.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

May 31, 2020