fbpx

Grupa građana “1 od 5 miliona – Beogradski front” odgovara Bojanu Pajtiću, bivšem predsedniku Vlade AP Vojvodine i predsedniku Demokratske stranke, koji je opoziciju nazvao “diletantima”.

Grupa građana “1 od 5 miliona – Beogradski front” smatra da je dr Bojan Pajtić, u trenutku kada je nazvao opoziciju “diletantima”, pošao od sebe, jer svedoci smo da je baš takvo ponašanje bilo svojstveno njemu dok je bio na čelu Demokratske stranke.

Zar treba podsećati javnost da je Demokratska stranka najveći egzodus preživela baš u vreme kada je dr Bojan Pajtić bio predsednik te političke organizacije?

Nazivati opoziciju “diletantima” u trenutku kada se sva opozicija, pa i grupa građana “1 od 5 miliona – Beogradski front”, nalazi na braniku ljudskih prava i dostojanstva građana ove zemlje, predstavlja vrhunsko licemerje čoveka koji je skoro pa uništio tada jednu od najvećih opozicionih stranaka, Demokratsku stranku.

Stoga, grupa građana “1 od 5 miliona – Beogradski front” podseća profesora Pajtića da bi trebalo da podrži opoziciju u njenoj borbi u nemoguće teškim uslovima, a ne da svojim izjavama destabilizuje opozicione postupke.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

May 18, 2024