fbpx

Pokret “1 od 5 miliona” pruža punu podršku građanskom pokretu “Odgovor” da se, na svoj način, bori za istinsku promenu sistema, i pridružuje se njegovom apelu građanima da, bez obzira na političku pripadnost, ne učestvuju u nametanju tenzija u društvu koje mogu da dovedu do još većih podela i konflikata.


Ujedno se zahvaljujemo Pokretu “Odgovor” koji je prepoznao da se borimo za istu stvar – promenu sistema, iako nam se strategije razlikuju. Posebno se zahvaljujemo na rešenosti da brane pravo svakog čoveka da se na svoj način bori za promenu kako ovog režima, tako i sistema u celosti, a da pritom ne bude etiketiran i predmet hajke od strane ove ili one interesne grupe.

U uslovima kada režim sprovodi teror nad političkim neistomišljenicima, ali i deo opozicije pokušava da uspostavi monopol nad opozicionim delovanjem, pokušavajući da drugačija mišljenja odstrani kao “nepodobna”, Pokret “Odgovor” svojim delovanjem pokazuje šta je odgovorna i civilizovana politika. Zato u “Odgovoru” imamo saveznika u borbi protiv sistema koji građane gura u podele i sukobe, a time i Srbiju u ponor.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

May 16, 2020