fbpx

“Bednik”, “šut i ološ”, “fekalija od čoveka” i druge besprizorne uvrede koje su čelnici SNS u Vranju uputili novinaru Info Vranjskih kroz zvanično stranačko saopštenje, samo ogoljuju ove bandite na vlasti koji svoj karakter i prljavo okruženje ne mogu da sakriju ni u javnim obraćanjima.


Ovim se takođe iznova dokazuje da SNS nema nameru da se obuzda u svom pohodu na nezavisne medije, te da je javno razglasio početak lova i novinare označio kao hodajuće mete.

Pokret “1 od 5 miliona” pruža puno podršku redakciji Info Vranjskih u borbi za odbranu nezavisnosti i časti novinarske profesije. Od nadležnih organa zahtevamo da momentalno postupe po službenoj dužnosti i redakciju Info Vranjskih zaštiti od nasilnika iz SNS, jer samo je pitanje vremena kada će sa verbalnog da pređu i na fizičko nasilje.

Istovremeno apelujemo na javnost da solidarno stane u odbranu profesionalnih novinara koji često i život rizikuju da bi građane istinito informisali. U suprotnom, brojaćemo nove zapaljene kuće, nove zapaljene automobile, nove pokušaje ubistva, nove fizičke napade, jer nasilnik se neće sam od sebe obuzdati. To moramo svi zajedno.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

October 15, 2020