fbpx

Oštro osuđujemo to što je Srpska napredna stranka u reklami iskoristila snimke studenata FON-a, bez dozvole studenata i fakulteta.

Još je sramotnije to što je Anastasija Dimitrijević, članica Srpske napredne stranke i studentkinja Fakulteta organizacionih nauka, u reklami objavljenoj na društvenim mrežama SNS-a preuzela sve uspehe i zasluge profesora i studenata Fakulteta organizacionih nauka kao zasluge SNS-a.

Razumemo da je to jedini način bavljenja politikom koji SNS zna – otimanje tuđih zasluga i zloupotreba studenata kako bi prikazali da imaju podršku među mladima, ali bismo vas podsetili da upravo zbog prisvajanja nečeg što nije vaše, bahaćenja i vređanja inteligencije ljudima – širom Srbije desetine hiljada ljudi učestvuje na demonstracijama.

Pored toga što se oglasio FON, osudivši zloupotrebu snimaka studenata i sa zahtevom da se reklame sa društvenih mreža obrišu, na nekim nalozima Srpske napredne stranke sporna reklama još uvek postoji.

Imamo pitanje za SNS: Da li ste toliko bahati da nastavite zloupotrebu i nakon što se fakultet oglasio ili ste nasposobni da obrišete video sa svih mreža ili je spoj i jednog i drugog?


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

December 10, 2021