fbpx

Predstavnici jedine opozicione liste u Majdanpeku MOŽE I DRUGAČIJE ukazali su na to da fabrika u Klokočevcu mora da se izmesti iz sela!

Kandidati za odbornike Skupštine opštine Majdanpek sa liste MOŽE I DRUGAČIJE broj 3, stoje solidarno sa meštanima Klokočevca i insistiramo da se fabrika drvne sečke izmesti iz sela kako bi sprečili dalje urušavanje kvaliteta života u ovom mestu.

“Ovu fabriku, koju je naprednjačka lokalna vlast napravila na grbači naroda, će morati da bude ili izmeštena ili srušena”, rekao je Bežinarević Martin nosilac liste MOŽE I DRUGAČIJE i kopredsednik pokreta #1od5miliona.

Fabrika drvne sečke izgrađena je na svega par metara od prvih porodičnih kuća čime je onemogućen normalan život ljudi zbog ogromne buke, otpada i piljevine koja je u vazduhu.

“Podsećam da su u Klokočevcu svi meštani podneli prijavu protiv Dragana Popovića, bivšeg predsednika opštine, i time jasno pokazali kakav je njihov stav po pitanju ove fabrike”, naglasio je Bežinarević i zahvalio se ljudima u Klokočevcu koji su podržali listu MOŽE I DRUGAČIJE.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

March 15, 2022