fbpx

Izvor: Blic.rs

Prva na izbornoj listi Grupe građana “1 od 5 miliona”, koja će učestovati na predstojećim parlamentarnim izborima, Valentina Reković, izjavila je večeras gostujući u emisiji “Hit tvit” da su najave o prekidu bojkota političkih partija koje je ovaj pokret najavljivao ispostavile kao tačne.

– Mi kada smo izlazili na izbore rekli smo ko se još pored nas sprema da izađe, u naredna četiri meseca pokazalo se da je ono što smo govorili bilio istina – rekla je Rekovićeva.

Pored nje gosti emisije bili su i marketinški stučnjak, Nebojša Krstić i potpredsednik Socijalističke partije Srbije, Dušan Bajatović.

Odgovarajući na pitanje da li je bojkot izbora od strane dela opozicije sada izgubio smisao, Nebojša Krstić istakao je da u opoziciji ne postoji nikakva ideja.

– Kada su saopštavali odluku da izlaze na lokalne izbore na Vračaru, Boris Tadić je rekao “štitimo građane”, a da li u Maloj Krsni žive građani ili neko drugi, U Šapcu navode da na izbore izlaze jer su jedino Šapčani informisani, dakle, ništa od toga nema nikakvog smilsa – naveo je Krstić.

Rekovićeva je upitala da li je gospodinu Bajatoviću poznato koliko su dugova predizeća na čijem se čelu nalazi otplatili penzioneri.

– Znate li koliko ovaj režim duguje penzionerima, oni su otplatili polovinu duga koji ste vi napravili u “Srbija gasu” – rekla je Rekovićeva.

– Mi smo drugim kompanijama opraštali dugove, 2 milijarde i 400 miliona evra, pomagali stanovništvu i privredi. Kupovali smo gas za dva dinara, prodavali za jedan, tako se preživelo posle krize 2008. godine. Loše su vam to napisali, pogledajte rezultate “Srbija gasa” – odgovorio je Bajatović.

Ubrzo je usledio odgovor.

– Naučio je lepo da priča bajke, dugo godina se bavi politikom – rekla je ona.

– Morali su bolje da vas pripreme za emisiju – naveo je Bajatović.

https://www.blic.rs/vesti/politika/hit-tvit-okrsaj-valentina-rekovic-porucila-bajatovicu-da-prica-bajke-on-odgovorio/7rjhkvk


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

June 7, 2020