fbpx

Izvor: blic.rs

Jedna od članica Pokreta “1 od 5 miliona” Valetnina Reković gostovala je u jutarnjem programu Prve televizije i tom prilikom u studio ponela fasciklu s logom Stranke Slobode i pravde čiji je lider Dragan Đilas.

https://www.youtube.com/watch?v=qLyqPyX_F58

Odluka Pokreta od pre nekoliko dana da izađu na prolećne parlamentarne izbore, izazvala je burne reakcije javnosti, ali i političkih subjekata, čini se sa svih strana političkog spektra. U jeku spekulacija o tome zaštu su studenti doneli odluku da se ogluše o bojkot, Rekovič je, slučajno ili ne, na televizijsko gostovanje donela “rekvizit”, što može različito da se tumači.

Jedni će i dalje pričati da je, u stvar, reč o podmlatku Đilasove SSP, drugi da se na ovaj način Đilasu, kao zagovorniku bojkota nanosi šteta, a uvek postoji opcija i da je po sredi slučajnost.

Reković za “Blic”: Fasciklu smo namerno poneli

“Blic” je kontaktirao Valetninu Reković, koja je u pisanom odgovoru o gostovanju na “Pevoj” rekla sledeće:

– Fasciklu smo namerno doneli zbog svih koji pricaju da smo Đilasovi. A na TV Prvu smo išli zbog svih koji misle da smo Vučićevi. Mi smo samo svoji. I najbitnije je da se žrtve ovog i ovakvog režima vide na nacionalnoj frekfenciji, a ima ih još. – rekla je Reković


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

May 31, 2020