fbpx

Jedina opoziciona grupacija u Majdanpeku MOŽE I DRUGAČIJE bila je u selu Boljetin gde su kandidati ove liste razgovarali sa meštanima o njihovim problemima i predstavili svoj program za Majdanpečku opštinu.


Kopredsednik pokreta #1od5miliona i nosilac liste MOŽE I DRUGAČIJE u Majdanpeku, Martin Bežinarević, rekao je u Boljetinu da će se ta grupacija zalagati za to da se isplati obećana pomoć svim porodicama kojima je ona i bila prvobitno namenjena nakon velikih poplava 2014. godine.


„Boljetin je jedno od sela naše opštine koje je najviše i najrazornije pogođeno ovim poplavama. Lokalna vlast je novac za pomoć selu uzela od Evropske unije ali ga nikad nije dala na prave adrese. Naša je obaveza da pomognemo selima, da pomognemo onima koji nas hrane!“, saopštio je Bežinarević u Boljetinu.


Predstavnici MOŽE I DRUGAČIJE su obišli selo, razgovarali sa meštanima i objasnili svoje planove o pomoći seoskim domaćinstvima.


Ti planovi se, pored otvaranja poljoprivrednih i stočarskih zadruga, ogledaju i u sufinansiranju opštine Majdanpek svakome ko se već bavi ili želi da krene da se bavi poljoprivredom i stočarstvom.


U Boljetinu su podršku MOŽE I DRUGAČIJE pružili i predsednica zelenog fronta #1od5miliona Snežana Nedeljković i predsednik izvršnog odbora Zelenog fronta Aleksandar Božinović.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

March 15, 2022