fbpx

Pokret “1 od 5 miliona” u Majdanpeku obaveštava javnost da je u toku beskrupulozni progon opozicije u ovom gradu od strane lokalne vlasti, a kojim lično rukovodi zamenica predsednika Opštine Elvira Duda Toskić Jovanović, koja je upregla armiju botova i plaćenika za svoj lični gangsterski obračun.

Po ugledu na svoje šefove iz Beograda, Elvira je u više navrata, preko bot profila i ličnih poslušnika, zastrašivala i pretila članovima opozicije u Majdanpeku.

Naše kolege iz opozicije trpe ozbiljne pritiske, ali ih to ne obeshrabruje da otvoreno i hrabro govore o aferama vlasti u ovom gradu.

Nakon što je u javnost isplivala informacija da je partner Elvire Toskić Jovanović,Ivan Pešić, oteo skoro 4 miliona dinara iz Rudarako fudbalskog kluba u Majdanpeku, Elvirina svita botova dobila je nalog da se sa pripadnicima opozicije obračuna najprimitivnijim sredstvima – vređanjem, lažima, pa i targetiranjem ljudi objavljivanjem njihovih adresa stanovanja i drugih ličnih podataka. Taj botovski “rat” kojim upravlja Elvira, eskalirao je prethodnih dana direktnim pozivima i pretnjama opozicionim aktivistima.

Ovim putem upozoravamo javnost na radnje Elvire Toskić Jovanović i na njen manir zastrašivanja i pretnji, ali i obećavamo da naš rad i borba za promenu sistema neće prestati.


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

November 12, 2020