fbpx

Posle u najmanju ruku uvredljivog saopštenja EPS-a da je do prekida rada obrenovačkih termoelektrana došlo zbog snega i loših vremenskih uslova, red je da neko iznese istinu!

Naime, većini nas je poznato da je Elektroprivreda Srbije jedna zatvorena kasta u koju su se uvukli SNS kadrovi i koji kroz razne kombinacije “ja tebi-ti meni”uzimaju ogromne sume novca.
Tako se desilo i E polje u Kolubari koje je neko prodao za ogromne novce, a koje sadrži svašta, samo ne ugalj. To što su tu iskopali, dovezli su u Termoelektranu! To je jalovina, glina, blatište, to ne može da gori, ne može da stvara energiju, samo gomilu crne mase, koju neko percipira kao ugalj.
Mazuta nema dovoljno, on je i korišćen samo kao pokretač blokovima, a ne osnovno gorivo. Ubrzano dovoze cisterne sa mazutom u Obrenovac, ali to nije ni blizu onih količina koje bi bile dovoljne.

Tako je grad sa dve elektrane ostao bez grejanja, (što će potrajati), a struju im čas uključuju, čas isključuju – taman da se pokvare svi električni uređaji. Na sve to ostali su i bez vode, jer kad nema struje, sve prestaje sa radom.

Juče smo na ulicama videli šta znači kada su na rukovodećim mestima nesposobni kadrovi. Obrenovčani to gledaju već neko vreme!
Svi u Srbiji ćemo vrlo brzo shvatiti posledice kupljenih diploma i partijskih kadrova, da podsetim, na čelu EPSa je gospodin Grčić, bivši vlasnik pečenjare u Obrenovcu i građanima poznat po mnogim nedostojnim radnjama!

Može i drugačije i hitno mora i drugačije!

Snežana Nedeljković, predsednica Zelenog fronta #1od5miliona


Prijavite se na naš njuzleter:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.

December 13, 2021